EN | RU

ПРО ПРОДУКЦІЮ СТАТТІ Здорова шкіра - здоровий організм
Здорова шкіра - здоровий організм e-mail

Людський організм -це цілісна система

Не існує локальних хвороб - завжди хворіє система в цілому. Я, як дерматолог, хочу зазначити, що не буває шкірних захворювань без патології внутрішніх органів.
Тому підхід до лікування шкірних захворювань має бути комплексним, спрямованим на оздоровлення всього організму. Всі, хто працює в компанії BIONET, переконалися, що продукція з успіхом допомагає при дуже багатьох дерматологічних захворюваннях: гнійничкових, грибкових, вірусних ураженнях шкіри і слизових, алергічних і аутоімунних захворюваннях, опіках, травмах, укусах комах, а також хворобах волосся і нігтів.
Мені б хотілося докладно зупиниться на одному захворюванні, яке вважається невиліковним у всьому світі, має часті рецидиви, у деяких випадках призводить до інвалідності і важким емоційним переживанням - це псоріаз.
Причина його виникнення невідома. Існує дуже багато способів лікування псоріазу, але всі вони, як правило, мають короткочасний лікувальний ефект. Деякі складні в застосуванні і дорогі, надають несприятливу побічну дію на організм людини.

 

В чому ж від цих препаратів вигідно відрізняється продукція BIONET (Biyovis)?

• Вона виготовляється з натуральних продуктів і забезпечує вплив на організм природних факторів (лікарські трави, кисень і негативні іони, магнітотерапія).
• Нормалізує обмін речовин, покращує діяльність всіх органів і систем, підвищує опір захисних сил організму.

У своїй практиці я застосовувала продукцію BIONET для лікування псоріазу: Чайний збір, Фруктова клітковина, вітаміни BIONET, Еліксир, Активний бальзам, магнітотерапію та озонотерапію. Під моїм спостереженням знаходилося 10 пацієнтів з різними формами захворювання, і у всіх випадках був отриманий позитивний результат. Після лікування рецидивів не було протягом року. У двох випадках - відсутність рецидивів на протязі двох років.
З вищесказаного можна зробити наступні висновки:
• Застосування продукції BIONET при псоріазі дає хороший лікувальний результат, тобто призводить до зникнення клінічних проявів на шкірі.
• При регулярному застосуванні продукції 2-3 рази в рік і постійному дії озонатора можлива стабільна і тривала ремісія.
Страждаючим на псоріаз відомо, як благотворно впливають на одужання природні фактори: сонячне світло, чисте повітря; морські і повітряні ванни; вживання рослинної їжі, багатою клітковиною, вітамінами і мікроелементами. Але для багатьох хворих - це дуже дороге задоволення.
В такому разі продукція компанії BIONET є гарною підмогою в лікуванні. Вона оздоровлює весь організм і забезпечує зникнення шкірних проявів псоріазу.
Хочу звернути увагу на особливості застосування цієї продукції в залежності від стадії захворювання. На першій стадії, коли йдуть рясні висипання на шкірі, не доцільно призначати магнітотерапію і чай BIONET - це може сприяти поширенню висипань. Краще починати з Фруктовою клітковини, Вітамінів і Еліксиру, щоб запобігти виникненню нових висипань та лущення. Саме у стадії регресу доцільно додати Лукаб-Магнатор, чайний збір і Активний бальзам. Хорошу дію надає Антибактеріальне мило, яке сприяє відторгненню лусочок і добре пом'якшує шкіру. Благотворно впливають ванни з морською сіллю і омагниченою водою.

 

Чому продукція БІОНЕТ добре допомагає при багатьох захворюваннях?

Вона універсальна, вона природна: в ній акумульована енергія Землі, Сонця та Космосу.
Якщо людина володіє високим енергетичним потенціалом, - віна в змозі впоратися з будь-якими хвороботворними факторами.

 

Ще Гіппократ говорив: «Медицина - мистецтво наслідування цілющому впливу природи».

Давайте слідувати цьому мудрому вислову!

Світлана Рюма
лікар-дерматолог,
м.Харків

 


 

ДОМАШНЯ АПТЕЧКА
BIONET

Домашня аптечка БІОНЕТ: Активний бальзам, Гель та Еліксир Dentomed

АКТИВНИЙ БАЛЬЗАМ,
ГЕЛЬ і ЕЛІКСИР - 
засоби невідкладної допомоги

ВІТАМІНИ
БІОНЕТ

Вітаміни на натуральній основі BIONET

на натуральній основі

ОЧИСНИКИ ПОВІТРЯ
SELVA


Озонатори СЕЛВА


Чисте повітря –
запорука здоров'я!

Ресурс не є офіційним сайтом компанії BIONET® та діє на правах дистриб'ютора. inst fb tg yt ^ На початок сторінки ^