Гумінова кислота. Комплексне відновлення організму Друк
Неділя, 10 липня 2016, 18:07

Давно не секрет, що стан здоров'я людей катастрофічно погіршується. Причин для цього декілька. Домінуючою можна вважати наростння дисбалансу екологічної системи, компенсувати який Природа-матінка вже не в змозі. Міське населення з дитинства п'є отруєну воду, дихає отруєним повітрям, вживає в їжу продукти, які лише віддалено нагадують свої природні аналоги. Просочені антибіотиками тканини не здатні чинити опір проникненню інфекції, імунітет дійшов до стану, що будь-який чихнувший в транспорті сусід може вивести з ладу захисні функції організму.

Прагнення зберегти людину від простого вимирання і мутацій змушує розсудливих лікарів шукати потужні природні компоненти, які допоможуть впоратися з внутрішніми проблемами і зовнішніми загрозами.

Завдяки роботам американських вчених виявлено, скільки важливих та незамінних речовин можуть поставити гумінові кислоти для людини, його імунної системи і загального оздоровлення.

Гумінові кислоти – відсутня ланка в нашому харчовому ланцюгу. Так вважають багато зарубіжних дослідників. Утворення гумінових кислот в природі являє собою взаємодію органічних і неорганічних процесів. Висловлюється припущення, що ці процеси започаткували формування органічного життя на Землі.

Препарати на їх основі містять незамінні амінокислоти, мікроелементи, полісахариди і вітаміни. Ці високомолекулярні речовини вбудовуються в іонообмінні та сорбційні процеси в організмі, порушені потрапившими в нього солями важких металів та інших токсичних сполук. Утворюючи зв'язку з іонами металів в організмі, гумінові кислоти створюють природний бар'єр для шкідливого впливу і роблять шкіру і слизову особливо податливими для взаємодії з компонентами навколишнього середовища, необхідними для підтримання здоров'я.

Читати далі...