EN | RU

ПРО ПРОДУКЦІЮ СТАТТІ Застосування продукції BIONET в стоматології
Застосування продукції BIONET в стоматології e-mail

Серед стоматологічних захворювань одне з головних місць займають запальні хвороби - гінгівіт і пародонти. Важливим аспектом у лікуванні даної патології є медикамент на корекцію стану тканин пародонту. Цікавими препаратами, які можна застосовувати при лікуванні хворих із запальними процесами в пародонті, є деякі препарати компанії BIONET.

Активний бальзам, Зубний гель та еліксир компанії Біонет (Biyovis)В клінічній практиці я застосовую Зубний гель і Активний бальзам. Хворим гінгівітом легкого та середнього ступеня тяжкості рекомендую використовувати Зубний гель місцево, за рекомендацією компанії. В результаті такого додатка хворі відзначали зменшення кровоточивості і болі при жуванні. Об'єктивно в них зменшувався набряк, гіперемія ясен; ясна щільно прилягали до шийок зубів. Такі зміни спостерігалися через 5-6 днів після початку користування гелем двічі на день. У хворих на пародонти і важкі форми гінгівіту додатково застосовувався гель в розведенні 1:1 ізотонічним розчином хлориду натрію у вигляді інстиляцій в пародонтальні і ясенні кишені, а також у вигляді аплікацій на ясна. Суттєве зменшення активності запального процесу спостерігалося після 3-4 процедур.

Активний бальзам застосували окремо для аплікацій: на день запалення ясен двічі на день тривалістю по 30 хв. Хворі проводили самостійно після відповідного навчання. Крім того, бальзам застосовували для аплікацій на ділянку ясен в проекції верхівки кореня зуба, який підлягав ендодонтичному лікуванню, у разі виникнення болю після пломбування каналу. Відзначалося істотне зменшення активності запалення, швидко зменшувався набряк, болі, які незабаром зникали повністю.

Для прискорення процесів регенерації бальзам застосовували на прооперованих ділянках після проведеного кюретажу ясенних кишень. З метою більш тривалого впливу на уражені тканини ясен виготовляти аплікацію - пов'язку з суміші Зубного гелю та Активного бальзаму 1:1, яку сгущали білою або блакитною глиною до тугої консистенції тіста. Таку пасту накладали в пародонтальні кишені та на ясена ззовні.

Отже, слід зазначити, що такі продукти компанії BIONET, як Зубний гель і Активний бальзам можуть зайняти гідне місце в арсеналі лікаря-стоматолога.





Синиця В.

Львівский НМУ,
асистент кафедри

 


 

ДОМАШНЯ АПТЕЧКА
BIONET

Домашня аптечка БІОНЕТ: Активний бальзам, Гель та Еліксир Dentomed

АКТИВНИЙ БАЛЬЗАМ,
ГЕЛЬ і ЕЛІКСИР - 
засоби невідкладної допомоги

ВІТАМІНИ
БІОНЕТ

Вітаміни на натуральній основі BIONET

на натуральній основі

ОЧИСНИКИ ПОВІТРЯ
SELVA


Озонатори СЕЛВА


Чисте повітря –
запорука здоров'я!

Ресурс не є офіційним сайтом компанії BIONET® та діє на правах дистриб'ютора. inst fb tg yt ^ На початок сторінки ^