EN | RU

ПРО ПРОДУКЦІЮ СТАТТІ Вирішення проблеми болю в суглобах
Вирішення проблеми болю в суглобах e-mail

В осінню пору збільшується ймовірність не тільки простудних захворювань, але з-за холодної погоди дають про себе знати і хвороби суглобів. Зміни в суглобах, які в народі називаються ревматизм, можна розділити на 2 основні групи: артроз, пов'язані із зносом суглобів і артрити, спричинені запаленням. В обох випадках значну роль відіграє зміна кількості і якості складу рідини в суглобах.
У разі артриту, запалена слизова не може виробити достатню кількість суглобової рідини, а у разі артрозу погіршується кровопостачання суглобів, не виробляється достатня кількість суглобової рідини, а в'язкість і змащувальні властивості недостатні (дуже рідкі). Також сповільнюється обмін речовин в суглобових хрящах, зменшується пружність, вони стають більш гострими і кістковими, а відшарування дратують внутрішні стінки суглобів, що заподіює сильний біль.

Дієтична добавка Green ShellКапсула Грін Шелл (ЗЕЛЕНИЙ МОЛЮСК) пропонує новий спосіб лікування ревматичних хворих. До складу цього продукту входить порошок з зелених молюсків і білка морської риби, які містять велику кількість глюкозо-аміно-глюкану (ГАГ), яка допомагає організму виробляти синовіальну рідину і запобігає захворювання суглобів. ГАГ робить синовіальну рідину густою, «ковзкою» — таким чином суглоби відновлюють рухливість. Завдяки цім змінам, суглобовий хрящ знову отримує поживні речовини, з'являється здатність до відновлення. Гостра біль зменшується або повністю зникає.

Капсула Грін Шелл BIONET краще тому, що містить натуральну сировину з Нової Зеландії найвищої концентрації діючих речовин, найвищої якості і в самому великому дозуванні.

При яких проблемах рекомендовано:
- ревматичні і суглобові хвороби;
- запалення суглобів;
- знос суглобів;

Кому рекомендовано:
- для всіх, оскільки з віком збільшується ймовірність ревматичних захворювань;
- людям з надлишковою вагою;
- спортсменам;
- страждаючим проблемами опорно-рухового апарату.

Прийом капсул не викликає болю в шлунку і кишечнику. Таким чином, капсули не тільки відновлюють суглобовий хрящ і зменшують біль, але і захищають мікодерму травної системи.

Протиревматичну дію капсули Грін Шелл добре доповнити таблетками з Чорниці. Тому що більшість суглобових захворювань виникає так, що тонкі капіляри, вірніше їх стінки, що знаходяться в суглобах, під впливом деяких ензимів порушуються, кров потрапляє в навколишні тканини, що і стає причиною запалення. Основні діючі речовини Таблетки з Чорниці, так звані антоціаніди, будучи сильними антиоксидантами, знешкоджують ці ензими, що руйнують капіляри, і таким чином запобігають виникненню запалення суглобів. Крім цього вони стабілізують колаген, той білок, який є головним будівельним матеріалом суглобів і відповідає за їх здорове функціонування.

Дія препарату:
- запобігає старінню;
- нейтралізує вільні радикали;
- сприяє забезпеченню барвником, що знаходиться в очах т.н. жовтої плями;
- покращує чіткість зору і покращує зір у сутінках, в нічний час;
- допомагає в лікуванні різних запальних процесів;
- допомагає при діареї, зараженні сечовивідних шляхів, виразці шлунка і нирково-кам'яної хвороби;
- зміцнює стінки тонких судин і капілярів;
- покращує ефективність периферичного кровообігу.

Берци Іштван,
виробник дієтичних добавок
холдингу Biyovis,
Угорщина

 


 

ДОМАШНЯ АПТЕЧКА
BIONET

Домашня аптечка БІОНЕТ: Активний бальзам, Гель та Еліксир Dentomed

АКТИВНИЙ БАЛЬЗАМ,
ГЕЛЬ і ЕЛІКСИР - 
засоби невідкладної допомоги

ВІТАМІНИ
БІОНЕТ

Вітаміни на натуральній основі BIONET

на натуральній основі

ОЧИСНИКИ ПОВІТРЯ
SELVA


Озонатори СЕЛВА


Чисте повітря –
запорука здоров'я!

Ресурс не є офіційним сайтом компанії BIONET® та діє на правах дистриб'ютора. inst fb tg yt ^ На початок сторінки ^