Новинка! Колоїдне срібло Друк
П'ятниця, 04 серпня 2017, 17:49

Колоїдне срібло - це дрібні, розміром від 1 нм до декількох мкм частки металевого срібла, дисперговані в рідкому середовищі і утворюють колоїдний розчин срібла. Про цілющі властивості срібла відомо з незапам'ятних часів. Перша історично достовірна згадка про використання срібла в профілактиці інфекційних захворювань відноситься до V ст. до н.е. Давньогрецький історик Геродот (близько 484-425 рр. До н. Е.) писав про використання у військах персидського царя Кіра II Великого води, що зберігалася в срібних посудинах, таким чином зберігаючи її придатною для пиття в похідних умовах протягом тривалого часу. В історичні хроніки потрапили і відомості про епідемію шлунково-кишкових захворювань, яка охопила в 326 до н.е. під час походу в Індію війська Олександра Македонського. Хворіли, в основному, рядові воїни, які пили воду з олов'яного посуду. Командувачі військами пили з срібних чаш і кубків і залишалися здоровими.

На початку 1900-х років срібло отримало нормативне схвалення як антибактеріальний протимікробний агент. До 1938 колоїдне срібло використовувалося як бактерицидний препарат і дезінфікуючий засіб. Лікарі використовували його як краплі при запаленні очей, різних інфекціях.

Лікувальні властивості

Частинки іонів активно руйнують бактерії в навколишньому середовищі, що призводить до руйнування і знищення клітин бактерій. Пояснення таке - іон срібла блокує сірчану структуру в клітинній мембрані бактерії. Крім того, працює в якості каталізатора, який спонукає реакцію окислення: змінюється форма клітинного ферменту (який відповідає за надходження кисню в клітину). Результат - знешкодження бактерії.
Дослідження підтвердили, що іони срібла мають протимікробну дію. Колоїдний іонний розчин срібла має більшу антибактерицидну дію ніж звичайний іонний розчин срібла. Антибактерицидними колоїдного розчину залежить від розміру складових. Чим менше розмір тим більше поверхня контакту з водою і більша абсорбція (поглинання) срібла в воді.

Показання до застосування

- опіки;
- акне, проблемна шкіра, герпес;
- загальна втома, слабкість імунної системи, млявість, стрес;
- період одужання;
- цистит;
- фарингіт, тонзиліт, синусит;
- кашель;
- бактеріальні та вірусні інфекції різного походження;
- запальний стан;
- шлунково-кишкові проблеми.

Продукція компанії

КОЛОЇДНЕ СРІБЛО +30PPM