Косметична терапія шкіри Друк
Четвер, 14 вересня 2017, 16:34

Відомо, що люди витрачають все більше грошей на поліпшення стану шкіри і боротьбу зі зморшками. Устаткування, розроблене для сектора краси, може коштувати від 5000 доларів США, що виходить за рамки фінансового охоплення для багатьох фахівців в області дерматології. Наші лазерні продукти коштують від 400 до 1600 доларів США! Ви можете запитати себе, як це можливо?

Загальні лазерні продукти, розроблені для лікарень і клінік, спеціалізуються на конкретних фахівцях, що означає, що покупка таких продуктів обмежена певними спеціалістами - ось чому вони доступні тільки на невеликому ринку. Навпаки, домашні користувачі можуть придбати продукцію Safe Laser, а не тільки професійні клініки, тому наші лазери можуть використовуватися набагато більшою кількістю користувачів, зберігаючи прийнятну ціну.

Як безпечний лазер працює в секторі краси

Низькорівнева лазерна терапія працює шляхом стимулювання клітинного росту і омолодження в області застосування, яка забезпечує ефективні косметичні процедури, такі як зменшення випадання волосся, целюліт, омолодження шкіри, вирівнювання тонких ліній і зморшок.

 

 

Загальне косметичние застосування:

- відновлення хірургічних ран;
- опіки;
- рубцева тканина
- мастектомія (після операції);
- тонкі лінії і зморшки;
- лицьові вени (капілярна сітка);
- грибкові симптоми;
- симптоми екземи;
- усунення постінфекції після лікування і / або больових синдромів.

Безпечний лазер застосовується для омолодження шкіри з успішними результатами, що свідчать про зменшення зморшок і поліпшення текстури шкіри, зменшення слабкості шкіри і зменшення рубців. Крім того, попередні дані вказують на те, що він може також поліпшити ряд порушень шкіри, включаючи акне, певні порушення пігментації і опіки.

Неінвазивний характер і майже повна відсутність побічних ефектів сприяють успішному використанню продукції Safe Laser в області дерматології та краси.