EN | RU

НОВИНИ НОВИНКИ від Viva Natura
НОВИНКИ від Viva Natura Друк e-mail
Середа, 12 грудня 2018, 14:43

ІНУЛІН
Балансує кишкову флору і покращує здоров'я кишечника, підвищує абсорбцію кальцію і покращує здоров'я кісток, допомагає скоротити споживання калорій, сприяє зменшенню глікемічного індексу і допомагає контролювати вагу, стимулює імунну систему.

МАКСІМУН
Імунозміцнювальний і імуновідновлюючий засіб, який містить в собі комплекс вітамінів, мінералів, флавоноїдів, екстрактів з рослин і лікувальних грибів. Завдяки рідкої консистенції і високої концентрації швидко всмоктується, дає позитивний результат вже через добу після прийому.

КРЕМНІЙ органічний
Харчовий кремній є органічним продуктом. Містить мінеральний комплекс в порошкоподібної формі, без хімічних домішок і ароматизаторів. У дорослої людини в організмі знаходиться приблизно 1-2 грами кремнію. Основна частка кремнію зосереджена в кісткової і сполучної тканини, велика кількість присутня в волоссі, шкірі, щитовидній залозі, лімфатичних вузлах. Засвоюється кремній в основному у дванадцятипалій та тонкій кишці.

7 ГРІН
Сприяє стабілізації всих систем в організмі. Особливо підсилює роботу і функції імунної системи, кістково м'язової системи, покращує фізичну силу і витривалість, уповільнює процес старіння. Рослинний збір допомагає в очищенні організму від холестерину, токсинів і алергенів, має загальнозміцнювальну дію на організм.

 

 

ДОМАШНЯ АПТЕЧКА
BIONET

Домашня аптечка БІОНЕТ: Активний бальзам, Гель та Еліксир Dentomed

АКТИВНИЙ БАЛЬЗАМ,
ГЕЛЬ і ЕЛІКСИР - 
засоби невідкладної допомоги

ВІТАМІНИ
БІОНЕТ

Вітаміни на натуральній основі BIONET

на натуральній основі

ОЧИСНИКИ ПОВІТРЯ
SELVA


Озонатори СЕЛВА


Чисте повітря –
запорука здоров'я!

Ресурс не є офіційним сайтом компанії BIONET® та діє на правах дистриб'ютора. inst fb tg yt ^ На початок сторінки ^